Klanken Performance - Hilde Van Laere - 14 oktober

Naar aanleiding van 20 jaar Bib Pittem brengen we op maandag 14 oktober 2019 een zeer speciale voorstelling. Hilde Van Laere neemt je mee doorheen de klanken van de bibliotheek.

Hoe klinken boeken? Wat hoor je in de krant? Welk ritme heeft een naslagwerk? Hoe klinkt een cd als ze niet afgespeeld, maar bespeeld wordt? En als een tijdschrift trilt, wordt het dan bladmuziek?

Hilde Van Laere speelde reeds voorstellingen met Jessie De Caluwe en trad op in gans Vlaanderen met diverse programma’s. Deze voorstelling maakte ze speciaal voor bibliotheken. De voorstelling vindt dan ook plaats in de bibliotheek, tussen de boeken!

Wil je erbij zijn, haast je – het aantal plaatsen is beperk. Reserveren kan via bibliotheek@pittem.be. De toegangsprijs is 5 euro per persoon.