Boek
Nederlands

Glucose revolutie in de praktijk : verbeter je gezondheid zónder op dieet te gaan

+1
Glucose revolutie in de praktijk : verbeter je gezondheid zónder op dieet te gaan
×
Glucose revolutie in de praktijk : verbeter je gezondheid zónder op dieet te gaan Glucose revolutie in de praktijk : verbeter je gezondheid zónder op dieet te gaan

Glucose revolutie in de praktijk : verbeter je gezondheid zónder op dieet te gaan

Meer energie, minder cravings en een goed humeur met deze praktische opvolger van de bestseller Glucose revolutie
Heb je last van onbedwingbare trek, vermoeidheid of suikerverslaving? Word je soms wakker met een lusteloos gevoel en zou je het liefst in bed blijven liggen? Met Glucose revolutie in de praktijk krijg je meer energie, heb je minder last van cravings, verbetert je humeur en sl

Titel
Glucose revolutie in de praktijk : verbeter je gezondheid zónder op dieet te gaan
Auteur
Jessie Inchauspé
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The glucose goddess method
Uitgever
Amsterdam: Fontaine Uitgevers, © 2023
287 p. : ill.
Aantekening
Met meer dan 100 recepten
ISBN
9789464042511 (hardback)

Besprekingen

Een praktisch boek over voedingsleer en glucose. Het boek biedt informatie over de gevolgen van een teveel aan glucose en het tegengaan van onbedwingbare trek, vermoeidheid of suikerverslaving. De lezer wordt aangemoedigd om blijvende gewoonten te creëren en glucosepieken te voorkomen. Het boek bevat een 4-wekenschema met tips voor iedere dag, meer dan 100 recepten en een stap-voor-stap-werkboek. Informatief en toegankelijk geschreven, met persoonlijke passages. Met bladvullende kleurenfoto's Jessie Inchauspé (1992) is een auteur en biochemicus. Ze is oprichter van het populaire Instagramaccount Glucose Goddess. Haar werk werd in meerdere landen uitgegeven. 'Glucose revolutie in de praktijk' volgt op de bestseller 'Glucose revolutie'.

Over Jessie Inchauspé

Jessie Inchauspé (1992) is een Franse biochemicus en auteur. Ze staat vooral bekend om haar boek Glucoserevolutie, over het belang van het in balans houden van je bloedsuikerspiegel om je gezondheid te verbeteren.

Biografie

Jessie Inschaupé werd geboren in 1992. Ze studeerde wiskunde af aan King's College London en een master in biochemie aan Georgetown University.

Op de leeftijd van 19 jaar brak ze haar rug. Dit keerpunt leidde ertoe dat zij zich ging interesseren voor gezondheid .

Ze publiceert haar eerste boek, Glucoserevolutie, in april 2022. In minder dan vijf maanden zijn er wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren verkocht. In dit boek deelt de auteur het belang van glucoseregulatie voor alle aspecten van onze gezondheid.

Lees verder op Wikipedia