Boek
Nederlands

Het zonnetje in huis

Jill Mansell (auteur), Marja Borg (vertaler)
Lou ontmoet toevallig een 80-jarige, chagrijnige, ongetrouwde, eenzame man. Hij biedt haar een salaris en recht op al zijn bezittingen na zijn dood als ze bij hem in huis komt helpen.
Titel
Het zonnetje in huis
Auteur
Jill Mansell
Vertaler
Marja Borg
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
Can you keep a promise?
Uitgever
Amsterdam: Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, © 2023
378 p.
ISBN
9789021034690 (paperback)

Besprekingen

Een zomerse feelgood van Jill Mansell. De excentrieke Edgar Allsop helpt Lou uit de brand door haar een baan en een dak boven haar hoofd aan te bieden in het dorpje Foxwell in de Cotswolds. Een heerlijke plek, waar toevallig ook nog Remy woont, de nogal aantrekkelijke oudere broer van Lou’s vriend Sammy. Niet dat Remy haar ziet staan, maar toch… De immer knorrige Edgar heeft echter wel een voorwaarde, waar Lou over moet zwijgen. Kan Lou zich aan die belofte houden? Luchtig en zeer toegankelijk geschreven. Jill Mansell (1957) is een bekende Britse schrijver van romantische feelgoodboeken. In Nederland en Vlaanderen zijn al meer dan 2,5 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht.

Over Jill Mansell

Jill Mansell (15 juni 1957) is een Brits schrijfster van chick literature. Haar boek Geluk in het spel bereikte in oktober 2004 nummer 1 van de Nederlandse boekenverkoop.

Levensloop

Voordat Jill Mansell fulltime besloot te gaan schrijven werkte zij jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. Ze volgde een avondcursus in creatief schrijven en begon met de hand verhalen te schrijven, waarvan zij dacht dat het een goed boek zou worden. Drie van haar medecursisten en zijzelf zijn nu gepubliceerde schrijvers.

Ze woont in Bristol met haar man en kinderen.

Bibliografie

  • Fast Friends (nog niet vertaald) (1991)
  • Solo (Solo) (1992)
  • Top Hit (Kiss) (1993)
  • Kapers op de Kust (Sheer Mischief) (1994)
  • Open Huis (Open House) (1995)
  • Drie is te veel (2011) (Two'…Lees verder op Wikipedia