Een jonge vrouw wil haar biologische vader ontmoeten, maar hij heeft haar bestaan altijd geheim gehouden voor zijn gezin.
Titel
De kus
Auteur
Santa Montefiore
Vertaler
Erica Feberwee
Taal
Nederlands
Oorspr. taal
Engels
Oorspr. titel
The kiss
Uitgever
Amsterdam: Boekerij, © 2023
128 p.
ISBN
9789022598795 (hardback)

Besprekingen

Een novelle over familie, ouderliefde en die ene ware, eeuwigdurende connectie. Madison groeide op wetende dat ze een andere vader heeft dan haar broers en zussen. Op haar achttiende komt ze achter zijn naam en wil ze haar biologische vader, Robert, ontmoeten. Robert heeft een fijn leven met een liefdevol gezin. Zijn gezin weet niets van zijn geheim, dat hij een dochter heeft uit een korte affaire. Nu moet hij zijn familie de waarheid vertellen. Zullen ze in staat zijn hem te vergeven en Madison in hun harten te sluiten? Meeslepend en zeer toegankelijk geschreven.Santa Montefiore (Winchester, 1970) is een internationaal bekende Britse schrijver. Ze schreef meer dan dertig boeken. Haar werk werd in meer dan vijftien landen uitgegeven.

Over Santa Montefiore

CC BY 3.0 - Foto van/door Paul Van Welden

Santa Montefiore, geboren als Santa Palmer-Tomkinson (Winchester, 2 februari 1970), is een Brits schrijfster.

Privé

Montefiore is de dochter van Charles Palmer-Tomkinson en Patricia Palmer-Tomkinson, en zus van Tara Palmer-Tomkinson. Haar vader vertegenwoordigde zijn land met skiën op olympisch niveau tijdens de Olympische Winterspelen van 1964. Haar familie is meer dan dertig jaar bevriend met prins Charles.

Voordat ze Spaans en Italiaans studeerde aan de Universiteit van Exeter, werkte ze een jaar op een Argentijnse ranch. Voordat ze terugkeerde naar het Verenigd Koninkrijk, woonde ze in de jaren negentig jarenlang in Buenos Aires. Vier van haar boeken spelen zich af in Argentinië.

Ze is getrouwd met auteur en historicus Simon Sebag Montefiore, met wie ze twee kinderen heeft. Voor hun huwelijk bekeerde Montefiore zich tot het jodendom.

Bibliografie…Lees verder op Wikipedia