De bibliotheek, lijkt je dat wat? Schrijf je dan in!

Wie kan lid worden van de bibliotheek?

Iedereen kan lid worden van Bib Pittem. Vanaf het moment dat je geboren bent kan je (of een van je ouders) al materialen ontlenen (voor jou).

 

Hoe word je lid van de bibliotheek?

Je kan enkel lid worden in de bibliotheek zelf, niet online. Vraag een baliemedewerker om je in te schrijven en binnen een vijftal minuten heb je toegang tot de volledige collectie van de bibliotheek.

 

Hoeveel kost het om lid te worden?

  • Tot 18 jaar: gratis
  • Vanaf 18 jaar: 5,00 euro per jaar

Lidmaatschap in andere (Midwest-)bibliotheken

Een lidmaatschap van de bib van Pittem is voortaan geldig in alle andere Midwestbibliotheken (Ardooie, Hooglede, Ingelmunster, Izegem, Ledegem, Lichtervelde, Meulebeke, Moorslede, Oostrozebeke, Roeselare, Staden, Tielt en Wielsbeke en Wingene). Je hoef maar één keer lidgeld te betalen. Het omgekeerde geldt ook: ben je lid in een van deze bibliotheken, kan je ook gebruik maken van onze diensten zonder lidgeld te betalen.

Als je ook lid wil zijn van een van de vermelde bibliotheken, moet je je ter plekke nog inschrijven. Zolang je in Pittem (of een van de andere bibs) een geldig lidmaatschap hebt, is deze inschrijving gratis. Opgelet: het nieuwe lidmaatschap heeft dezelfde vervaldatum als je bestaande lidmaatschap! Is jouw lidmaatschap nog maar 3 maanden geldig, dan is dit ook zo voor het nieuwe lidmaatschap.