Livre
Néerlandais

De Provence : een kunstzinnige gids voor het zuiden

Marec (auteur)

De Provence : een kunstzinnige gids voor het zuiden

Persoonlijke beschrijving van plaatsen in de Provence waar kunst en schoonheid hoogtij vieren. Met cartoons van de auteur in kleur.
Titre
De Provence : een kunstzinnige gids voor het zuiden
Auteur
Marec
Langue
Néerlandais
Éditeur
Gent: Borgerhoff & Lamberigts, 2023
253 p. : ill.
ISBN
9789072201959 (paperback)

Commentaires

Een persoonlijk boek van cartoonist Marec over de Provence, dat tevens als reisgids gebruikt kan worden. Marec heeft van de Provence zijn tweede thuis gemaakt en leidt de lezer langs alle plaatsen waar de kunsten hoogtij vieren. Hij wijdt er karakteristieke cartoons aan met persoonlijke impressies en wetenswaardigheden. Helder en toegankelijk geschreven. Met kaarten en illustraties in kleur. Marec (1956) is een Belgische cartoonist en decorontwerper. Hij schreef een klein aantal boeken.

À propos de Marec

Marc De Cloedt dit Marec, né le 27 janvier 1956 à Bruges (province de Flandre-Occidentale) est un dessinateur de presse et auteur de bande dessinée belge néerlandophone.

Biographie

Marc De Cloedt naît le 27 janvier 1956 à Bruges,.

Il dessine pour le journal Het Volk et l’hebdomadaire Dag Allemaal depuis 1993 et devient en 1998 le dessinateur attitré du quotidien belge Het Nieuwsblad. En juin 2011, avec Ever Meulen, Kim Duchateau, Conz, Gert Dooreman et Jan Van Der Veken (nl), entre autres, il est i…En lire plus sur Wikipedia