E-boeken via onze E-readers

Een e-reader van de bib lenen met daarop de e-boeken van jouw keuze?

Je kan in de bib een e-reader lenen met daarop (maximaal) 5 e-boeken. Je kiest zelf welke e-boeken er op de e-reader staan. Je leent voor vier weken en kan de uitleentermijn 1x verlengen.

Hoe ga je te werk?

  • Je kan in Bib Pittem en Bib Egem (op reservatie) een e-reader lenen. Controleer eerst of de bibliotheek van jouw keuze momenteel een e-reader beschikbaar heeft.
  • Kies daarna welke e-boeken je wil lenen. Hou er rekening mee dat je enkel e-boeken kan lenen die aanwezig zijn in de collectie. Op deze pagina vind je een overzicht van alle e-boeken waaruit je kan kiezen.
  • Ben je op zoek naar een specifieke titel, tik dan jouw zoekterm in dit zoekvenster en klik op "Zoeken". Je krijgt een resultatenlijst te zien. Als je kan verfijnen op materiaalsoort "e-boek", dan betekent dit dat we jouw titel als e-boek hebben. Controleer dan alleen nog of het momenteel aanwezig is.
  • Is er een e-reader beschikbaar en zijn de e-boeken van jouw keuze aanwezig, vraag dan jouw e-reader met e-boeken aan de balie. We maken alles klaar voor je - dat duurt ongeveer 10 minuen.